Home » O projektu » Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

vloženo 27. května 2018 (JV), aktualizováno 18. června 2018

  1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE A ZÁKONNOST ZPRACOVÁNÍ
    1. Správcem osobních údajů je Mgr. Jan Vyjídák, LLM, MSc, adresa Šumavská 12, Praha (dále jen „Správce“ nebo „Jan Vyjídák“), který je provozovatelem internetové stránky umístěné na adrese neslazeno.cz (dále jen „Neslazeno“).
    2. Součástí provozu Neslazeno je i nutnost nakládat s osobními údaji zákazníků a návštěvníků Neslazeno.cz.
    3. Správce provádí zpracování Vašich osobních údajů, pro účely monitorování používání Neslazeno a marketingu Neslazenou na základě oprávněného zájmu Správce.
    4. Pokud jste se přihlásili k odběru novinek (newsletterů), provádí Správce nad rámec výše uvedeného i zpracování Vašich osobních údajů pro účely marketingu Neslazeno na základě Vámi uděleného souhlasu.
  2. KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE
    1. Správcem Vašich osobních údajů je Jan Vyjídák (jak je definován výše).
    2. Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování adresa Šumavská 12, Praha, Česká republika, adresa elektronické pošty info@neslazeno.cz.
    3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
  3. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je oprávněný zájem Správce na monitorování aktivity na Neslazeno, zlepšování, aktualizace a marketing Neslazeno.
    2. Právním základem pro zasílání novinek (newsletterů) je vždy Vámi udělený souhlas.
  4. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je provoz Neslazeno a případně marketing Správce týkající se Neslazeno.
    2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ani profilování.
  5. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE SBÍRÁME
    1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě Vašeho používání Neslazeno. Jedná se o tyto osobní údaje: e-mailová adresa a další údaje, které nám při návštěvě Neslazeno v souvislosti s ní sdělíte.
  6. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu po dobu 5 let ode udělení souhlasu či poslední návštěvy Neslazeno.
  7. DALŠÍ PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Dalšími příjemci Vašich osobních údajů budou
      • Google, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Pokud jste souhlasili se zasíláním obchodních sdělení (newsletterů), tak i společnost The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA, https://mailchimp.com/
    2. Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci nad rámec předávání výše uvedeným zpracovatelům. K předání osobních údajů dochází v tomto případě na základě EU-U.S. Privacy shield. Více informací najdete na: Mailchimp.com a UOOU.cz.
  8. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ
    1. Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, právo na opravu, omezení zpracování nebo výmaz svých osobních údajů, popřípadě aktualizaci či omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, právo na přenositelnost Vašich osobních údajů a dále právo odvolat souhlas se zpracováním svých osobních údajů.
    2. Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.
    3. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů (e-mailové adresy) je ovšem nutným požadavkem pro zasílání novinek.
  9. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
    2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť, zejména hesla, antivirový program, zálohy, firewall a omezený přístup.
    3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
  10. . UKLÁDÁNÍ COOKIES
    1. Návštěvník Neslazeno souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. Návštěvník může souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat.
    2. Správce používá v rámci zvyšování kvality služeb, personalizace nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely ve své prezentaci tzv. soubory cookie. Používáním webu uživatel souhlasí s použitím zmíněné technologie.
    3. Nezbytné cookies – Cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb. Pro použití těchto cookies není vyžadován souhlas.
    4. Analytické a marketingové cookies – Pro použití ostatních souborů cookies je vyžadován souhlas. Cookies spadající do této kategorie jsou využívány zejména pro anonymní sledování návštěvnosti a činnosti uživatelů na Neslazeno. Díky tomu můžeme sledovat, co se zákazníkům líbí a zlepšovat naše služby.
    5. Používání cookies lze nastavit ve vašem prohlížeči. Pokud však zakážete používání všech cookies, nemusíte mít přístup ke všem funkcím a částem Neslazeno. Svou volbu ohledně cookies můžete kdykoli změnit.